Review

Review: Applepiepieces Surprise bag

Sinds kort ben ik lid van een bloggers groep op Facebook. Een paar weken geleden heeft Mariko van Applepiepieces een oproep geplaatst, of er bloggers waren die een surprise bag van haar webwinkel wilden reviewen. Het leek me heel erg leuk, maar het zou mijn eerste keer zijn en ik heb maar een kleine blog. Dus eerst haar webwinkel checken! Wat een leuke winkel, fijne armbandjes en vrouwelijk! Ik vond het meteen erg leuk en het spraak me aan. Toen trok ik de stoute schoenen aan en heb ik me aangemeld om mee te doen.
Uit alle aanmeldingen zou Mariko een paar uitkiezen en die zouden een surprise bag thuis ontvangen. Het was dus afwachten….
Een paar dagen later was ie er! Ik kwam thuis van het werk en ik vond de prachtige gouden surprise bag van Applepiepieces op de mat!

Dus daar komt ie! Mijn aller eerste review en samenwerking! Bedankt Mariko voor deze kans!

 

De verpakking (omdat het oog ook wat wil) 
Hier zit het al meteen goed! Ik was zeer gecharmeerd van de gouden envelop met de licht roze lint en het doorzichtige etiket van Applepiepieces. Het past allemaal mooi bij elkaar. Wat ik ook erg attent vond is dat er ook een persoonlijk brief bij was met wat er precies in de envelop zat.
Wat zat er in (daar gaat het natuulijk om) 
De Wish Wisely True love
Ik kreeg een rode Wish Wisely. Het staat voor liefde, passie en vriendschap.  Zonder mij te kennen heeft Mariko een goede keus gemaakt want ik ben gek op rood en het Swarovski-hartje is klein maar fijn 😉
En ja, ik heb een wens gedaan!
De Lucky Neko gelukshanger Veiligheid
Deze item was ook goed gekozen, ik hou van katten en deze Japanse gelukshanger is heel schattig.

 

De Mermaid’s  gift ketting
Prachtige ketting van licht roze parels met een mooi blokje groen Varisciet. Zoals Mariko schreef is Varisciet de “anti-stress” steen die je jezelf laat zijn, opbeurend werkt en moed geeft. Deze ketting past bij alle soorten outfits of je nou sportief gekleed bent of casual.

 

Wat vind ik er van? 
Ik was aangenaam verrast! Eerst omdat ik uitgekozen werd (yes!), maar ook door de kwaliteit van de items. Dat elke stuk een betekenis heeft en de zorg waarmee elke juweel is ingepakt. Ik heb alle stukken gedragen, de Wish Wisely draag ik om mijn pols, de Neko hangt aan mijn sleutelbos (heel toepasselijk aangezien het beschermd voor de reis) en de Mermaid’s ketting heb ik meteen bij een verjaardag gedragen (waar ik ook nog complimenten over heb gekregen).
De webshop van Applepiepieces is mooi en plezierig om te bezoeken. Ik zou zeker weer terug komen om speciale en persoonlijk cadeautjes uit te zoeken voor de dames in mijn omgeving.

 

Love,
Miss Frenchy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.