een fijne zondag

Wat heerlijk!
Ik heb het vandaag gered:)
Afgelopen week ging het niet zo goed met eten, vaker naar chocola gegrepen dan het voor mij liefs is. tot zaterdag…. maar vandaag is het goed gegaan!! het geeft mij wel weer het gevoel dat het fijn is om goed voor mezelf te zorgen, om mijn gezondheid voorop te stellen ipv mijn frustraties.
En ook nog de garage opgeruimd!

Komende week wordt het een drukke week maar ook zeer gezellig. en daar kijk ik er naar uit!

More about Miss Frenchy

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close